Milletvekili Özmen Bakan Kacır ile buluştu

Milletvekili Özmen Bakan Kacır ile buluştu
 Muhabir
AK Parti Aydın Millletvekili Ömer Özmen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a gerçekleştirdiği ziyarette Aydın’daki sanayicilerin taleplerini aktardı.

AK Parti Aydın Millletvekili Özmen, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Aydın’ın yatırım potansiyeli, ildeki organize sanayi bölgelerinin durumu ve sanayicilerin talepleriyle ilgili görüşme gerçekleştirdi. Milletvekili Özmen ziyarette ayrıca Bakan Kacır’ı bir dizi temaslarda bulunması için Aydın’a davet etti.

milletvekili-ozmen-bakan-kacir-ile-bulustu-aydindaki-sanayicilerin-talepleri-bakan-kacira-tasindi-466964-6f12b7832616debdd81450c8267b34bf.jpg

“İSTİŞAREDE BULUNDUK”

Milletvekili Özmen ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde; Yatırım, istihdam, üretim konuları başta olmak üzere, şehrimizdeki sanayi faaliyetleri hakkında Sayın Bakanımız ile istişarede bulunduk. Misafirperverliği ve destekleri için kıymetli Bakanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.