Nazilli'de cinnet anları!

Nazilli'de cinnet anları!
 Muhabir
Nazilli Devlet Hastanesi'ne gelen bir kişi çatıya çıkıp canına kıymak istedi. Polisin ikna ettiği kadın, tedavi altına alındı.

Nazilli Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre psikolojik sorunları olan ve kimliği belirlenemeyen genç bir kadın, sabaha karşı eniştesi ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesi’ne gelerek iğne vurdurmak istedi.

Eniştesi giriş kaydını yaptırdığı sırada bir anda ortadan kaybolan kadın, hastane çatısına çıktı. Çatıdan telefonla eniştesini arayan kadın, aşağı atlayacağını ve çocuklarına iyi bakmasını söyleyip telefonu kapattı.

Eniştenin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çatıya çıkan polis ekiplerini gören genç kadın, çatı duvarına çıkıp bacağını aşağıya sarkıtarak atlamakla tehdit etti.

Uzun uğraşlar sonucu polis ekipleri, genç kadını ikna etmeyi başardı. Canına kıymak isteyen kadın çatıdan indirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi. Ekipler tarafından hastanenin acil servisine getirilen genç kadın, tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

whatsapp-image-2024-04-24-at-16-29-35.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.