Yetişkin, CHP Aydın Milletvekillerini ağırladı

Yetişkin, CHP Aydın Milletvekillerini ağırladı
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekilleri ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve CHP Aydın İl ve İlçe Örgütü’nü makamında ağırladı.

Ortak akılla ilçeyi daha ileriye taşımak için kent yönetimindeki aktörlerle bir araya gelmeye devam eden Başkan Yetişkin, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz ile CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, İl Sekreteri Kaan Erçetin, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ve Belediye Meclis Üyesi Kaan Vardarlı’yı konuk etti.

yetiskin-chp-aydin-milletvekillerini-agirladi-466952-f082612af54215240767e7793f25be08.jpg

Başkan Anıl Yetişkin, karşılıklı fikir alışverişleri ve Efeler'deki ortak çalışmaların değerlendirilmesine olanak tanıyan ziyarette, "Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, kentimizin geleceği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Sayın milletvekillerimizle işbirliği ve dayanışma içinde Efeler’imizi çok daha ileriye taşıyacağız. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. (BELEDİYE BÜLTENİ)

Kaynak:Belediye Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.