AK Parti Didim Gençlik Kolları'nda Vela dönemi

AK Parti Didim Gençlik Kolları'nda Vela dönemi
AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Erdem’in yerine Melike Vela atandı. Yerel seçimler sürecinde vekaleten görevi yürüten Erdem, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda görevini Vela’ya devretti. 

MURAT TAN - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün onayı ve takdiriyle AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Melika Vela atandı. 

VELA’YA GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ 

Didim İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda Vela’ya mazbatasını takdim eden AK Parti Aydın Milletvekil Mustafa Savaş, yerel seçim sürecinden bu yana görevi sürdüren Erdem’e ise teşekkür etti. Kürsüye çağırdığı eski ve yeni gençlik kolları başkanına bugüne kadar ve bundan sonra da sürdürecekleri hizmetlerden ötürü de teşekkürlerini ileten Savaş, Vela’ya görevinde başarılar diledi. 

“ÇIKTIĞIMIZ YOLDA RABBİM UTANDIRMASIN” 

Öte yandan sosyal medya hesabından AK Parti Didim İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmasıyla ilgili açıklamada bulunan Melike Vela birlik ve beraberlik mesajları verdi. Paylaşımında, önceki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem’e teşekkür eden Vela, “Çıktığımız yolda Rabbim utandırmasın. Bana canı gönülden destek veren kardeşim Gençlik Kolları eski İlçe Başkanı Murat Erdem'e çok teşekkür ederim. Verdiği hizmetler, harcadığı zamana çok kez şahit oldum. Rabbim birliğimizi dirliğimizi hiç bozmasın." dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.