Aydın Hedef Gazetesi'nden Kevser Dayan'ın haberine göre; AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Savaş, Aydın’ın en işlek noktalarından olan Efeler Atatürk Kent Meydanı ve çevresindeki çarşı esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla samimi sohbet gerçekleştirdi.

Ak Partili Mustafa Savas Efelerde Vatandasin Nabzini Tuttu Birligimiz Daim Olsun 639564 148Ca9D916D9Fbbd7Db1661A5C5A482E

"HEMŞERİLERİMİZLE HASBİHAL ETTİK”

Ziyaret boyunca esnafa "hayırlı işler" dileyen ve vatandaşların taleplerini not alan Savaş, Aydınlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Efeler’deki temaslarına ilişkin açıklama yapan Mustafa Savaş, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Savaş, ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Çarşı esnafımızla selamlaştık, hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Ak Partili Mustafa Savas Efelerde Vatandasin Nabzini Tuttu Birligimiz Daim Olsun 639564 65654A57Db11Fd7Df1Dd0D1C42694D0F

SAHA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Meclis çalışmalarının yanı sıra Aydın’da sık sık vatandaşla bir araya gelen Savaş’ın, Efeler’deki ziyareti esnaf tarafından da memnuniyetle karşılandı. Vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Savaş, çözüm odaklı siyaset anlayışıyla gönüllere dokunmaya devam edeceklerini belirtti.

Ak Partili Mustafa Savas Efelerde Vatandasin Nabzini Tuttu Birligimiz Daim Olsun 639564 1F1619B2Bac9A788Dd0B54915Aebf04B

Kaynak: HABER MERKEZİ