Aydın Hedef Gazetesi'nden Kevser Dayan'ın haberine göre; AK Parti Kuyucak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda Aydın ve Kuyucak’ta hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar hakkında da bilgi verildi. Programda hem teşkilat çalışmaları değerlendirildi hem de ilçenin öncelikli konuları ele alındı.

“RABBİM BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”
AK Parti Kuyucak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı birlik ve beraberlik mesajlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü’nün yanı sıra çok sayıda partili katıldı. AK Partili Savaş, “Büyük Türkiye'nin yarınlarını inşa etme hedefiyle çıktığımız bu yolda, teşkilatımızın samimiyeti ve kararlılığı en büyük gücümüzdür. Kuyucak İlçe Başkanımız Sayın Ali Güçlü başta olmak üzere teşkilatımızdaki bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.
Danışma meclisinde partililerin talep ve sorunlarını da dinleyen Savaş, Aydın ve Kuyucak’ta önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Toplantının verimli geçtiğini belirten parti yetkilileri, Kuyucak için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti. Program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona ererken, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu. AK Parti teşkilatı, Kuyucak için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.





