AK Partili vekil Istakoz paylaşımıyla gündem olmuştu

AK Partili vekil Istakoz paylaşımıyla gündem olmuştu
 Muhabir
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı geçtiğimiz günlerde Monoco Yat Kulübü'nde yaptığı ıstakoz paylaşımı ile gündem oldu. Aydınlı iş insanı Abdurrahim Tikbaş, Aydınlı Gazeteci aynı zamanda AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’ya destek verdi.

Aydınlı gazeteci ve AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye gündemine oturdu. Monoco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozu paylaşan Bursalı, CHP’den ve kendi partililerinden aynı zamanda çok sayıda vatandaştan tepki gördü. Aydınlı iş insanı Abdurrahim Tikbaş, Bursalı’ya linç kampanyasını doğru bulmadığını belirterek destekte bulundu.

“HER ŞEY DOSTLARLA GÜZEL”

Bursalı ile sosyal medya hesabı üzerinden fotoğraf paylaşan iş insanı Tikbaş, “Çocukluğumdan bugüne kadar, mütevaziliğinden taviz vermeyen yükseldikçe gönüllere giren Şebnem Bursalı kardeşime yapılan linç kampanyasını doğru bulmuyorum. Kamuoyundan özür dileyen, güçlü aile bağları, dostlukları olan, Aydınımızın değeri olan kardeşimin yanındayım. Her şey dostlarla güzel” dedi.

ak-partili-velik-istakoz-paylasimiyla-gundem-olmustu-aydinli-is-insani-bursaliya-destek-oldu-int-gazete-462565-b1f4b206e7609e0d6106a0d4735669f7.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.