Akdoğan suç duyurusunda bulunacak

Akdoğan suç duyurusunda bulunacak
Cumhur İttifakı Kuşadası Belediye Başkan Adayı olan Fuat Akdoğan turizmci iş adamlarının seçim sonrası eğlence görüntüsü ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

(EKREM KESER) Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen ve Kuşadası’nın önde gelen turizmcilerinin olduğu video büyük tepki çekmişti. Ellerinde alkol bulunan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması ile dalga geçildiğini anlayan takipçiler sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiler. Videoda bulunan kişinin Tevfik Bağcı olduğu, Kuşadası’nda tanınan bir turizmci olduğu öğrenildi. Savcılığa gidecek olan Akdoğan konuşmalardan rahatsız olduğunu ve şahsına hakaret edildiğini iddia ederek ‘’Avukatlarıma gerekli işlemleri başlatmaları için talimat verdim. Görüntüleri inceleyerek grup içinde bana karşı suç işleyen kim varsa şikayetçiyim böyle bir rezilliği asla kabul edemem’’ dedi. 

MİTİNG MEYDANLARINDA BENİ AŞAĞILADI

Akdoğan’ın miting meydanlarında kendini hedef gösterdiğini vurgulayan Tevfik Bağcı, ‘’Sosyal medyaya yansıyan ortam ve sözlerim tamamıyla bu şahsı ve bu çirkin propagandayı hedef almıştır. Söylediğim sözlerin parti tabanında yanlış anlaşıldığını ve saptırıldığını görmek beni ziyadesi ile üzmüştür. O lafın hedefi bellidir. Şahsımı ve benim gibi hayatını en alttan başlayıp ekmeğini kazanarak yükselmeye çalışan turizm çalışanlarını miting meydanlarında aşağılamayı hedefleyen olumsuz söylemlerine dahil eden belediye başkanı adayıdır. Devlet büyüklerimize bir hakaret söz konusu değildir. İşin bu noktaya kadar tırmanması ve Kuşadası’ndaki hemşehrilerimi üzmüş olmasından dolayı ziyadesi ile üzgünüm’’ dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum