Aydın Valiliği'nden 'hayati' uyarı!

Aydın Valiliği'nden 'hayati' uyarı!
Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafikte yoğunluk oluşturacak araç sürücülerine hayati uyarılarda bulunuldu. Emniyet kemerinin mutlaka takılması istenirken, seyir halinde cep telefonu kullanılmaması talep edildi. Aşırı hızdan kaçınılması da istenen açıklamada, "Trafik kurallarına uyalım, sevdiklerimize sağlıkla kavuşalım" ifadeleri kullanıldı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da bayram tatili nedeniyle trafikte olası olumsuzlukları önleme adına gerekli tedbirlere imza atıldı. Aydın Valiliği de sürücülere yönelik çeşitli uyarılarda bulundu.

"BAYRAMINIZ KEMERLE OLSUN"

Aydın Valiliğince sosyal medya üzerinden yapılan uyarı mesajlarında, özellikle emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekildi. 'Bayramınız kemerli olsun' çağrısı yapılırken, seyir halindeyken cep telefonu kullanılmaması istendi.

aw178738-02.jpg

AŞIRI HIZDAN KAÇININ

Valilik açıklamasında dikkat çeken unsurlardan bir tanesi de, aşırı hız oldu. Sürücülerin trafik güvenliği ve kazaların meydana gelmemesi adına aşırı hızdan kaçınmaları talep edildi.

"SEVDİKLERİMİZE SAĞLIKLA KAVUŞALIM"

Trafik kurallarına dikkat edilmesi sonucunda en mutlu günlerden olan bayramların huzur ve güven içerisinde geçirileceğine dikkat çekildi. Aydın Valiliği açıklamasında, "Trafik kurallarına uyalım, sevdiklerimize sağlıkla kavuşalım" mesajı verildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.