Aydın'da çiftçilere hayati uyarı!

Aydın'da çiftçilere hayati uyarı!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da da traktör kazaları büyük üzüntüye neden olurken, çiftçilere yönelik önemli uyarılar geldi. Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce yapılan açıklamada, çiftçilerin traktör kullanırken dikkat etmesi gereken hususlara dikkat çekildi.

MUSA ÖLMEZ - Tarımda traktör kullanımı artarken, tedbirsizlik nedeniyle ölümlü kazalar da göze çarpıyor. Aydın'da da zaman zaman gündeme gelen kazaların yaşanmaması adına, yetkililer tarafından önemli uyarılar yapılıyor.

bu-uyari-kocarli-ilce-tarim-mudurlugunden-geldi-462302-3b6713f1c85dbe1fe3dfe614a71dc468.jpeg

REFLEKTÖR MUTLAKA OLMALI

Son olarak Koçarlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Değerli çiftçilerimiz, toprak işleme mevsiminin gelmesi ile birlikte traktör kazalarında ve can kaybı haberlerinde artış bulunmaktadır. Traktör römorklarımızda mutlaka reflektör olsun" ifadelerine yer verildi.

bu-uyari-kocarli-ilce-tarim-mudurlugunden-geldi-462302-37a46a041f0843cb37cf25c8a65eefee.jpeg

KORUMA ÇERÇEVESİ TAKTIRILMALI

Traktörlere koruma çerçevesi taktırılmasının da büyük önem taşıdığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kullanmakta olduğunuz traktörlerde devrilme ve takla atma sonucunda can kaybı yaşamamanız için, traktörlere koruma çerçevesini (Rops demiri) taktırınız. Koruma çerçevesinin trafik kazası esnasında yaşam boşluğu oluşturduğunu unutmayalım. Bütün çiftçilerimiz için kazasız belasız, bol bereketli bir üretim yılı olmasını dileriz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.