Aydın'da LPG'li araç alev aldı

Aydın'da LPG'li araç alev aldı
Aydın'ın Efeler ilçesinde LPG'li otomobilin alev alması sonucu, korku dolu anlar yaşandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu caddede facianın eşiğinden dönüldü.

Hasan Efendi Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, seyir halinde olan Z.T. idaresindeki 03 VK 985 plakalı otomobilin motor kısmından bir anda dumanlar yükseldi. Paniğe kapılan sürücü Z.T., otomobilden inerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ SÖNDÜRDÜ

Bu sırada çevredeki vatandaşlar yangın tüpleriyle alevlere müdahale etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

aw184244-03.jpg

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

LPG'li olduğu öğrenilen otomobildeki yangına zamanında müdahale edilmesi, araç ve yayaların yoğun olduğu bölgedeki olası bir facianın önüne geçti.

aw184244-02.jpg

Yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, ölen ya da yaralananın olmaması sevindirdi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.

aw184244-01.jpg

aw184244-04.jpg

aw184244-05.jpg

aw184244-07.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.