Efeler ilçesine bağlı Adnan Menderes Mahallesinde yaşanan skandal olayda, H.K. isimli bir bakıcı, 2 yaşındaki kız çocuğuna şiddet uyguladı. Aile, eve kamera taktırarak acı gerçeği ortaya çıkardı.
Şikayetin ardından gözaltına alınan bakıcı adliyeye sevk edildi.
“KARAR CAYDIRICI OLMALI”
Ailenin avukatı Necva Fatihoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Son derece üzücü bir olay ile karşı karşıyayız. Her geçen gün maalesef çocuğa şiddet olayları artmaktadır. Şu an duruşmamızı bekliyoruz. Umarım bu süreç sonunda bakıcı tutuklu yargılanır. Yargının tutuklama kararı vermesini bekliyoruz. Bu karar caydırıcı olmalı” dedi.

“BÜYÜK ŞOK İÇERİSİNDEYİZ”
Kız çocuğunun amcası Mustafa Kemal Kaya ise ailelere uyarıda bulundu. Kaya, “Bakıcının tutuklanmasını bekliyoruz. Lütfen bu olay bütün anne ve babalara örnek olsun ve dikkat etsinler. Anne ve baba çalıştığı için çocuğu mecbur bakıcıya emanet etmek zorunda kalıyor. Aile perişan durumda ve biz de büyük bir şok içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.






