Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş, Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alamettin Hatipoğlu gıda kontrol görevlileriyle birlikte Didim’de faaliyet gösteren otellere yönelik yapılan denetimlere katıldı.
BİRÇOK KRİTER KONTROL EDİLDİ
Müdürlüğe bağlı gıda kontrol ekiplerince yapılan denetimlerde işletmelerin asgari teknik ve hijyenik şartları, mutfak ve depo hijyeni, ürün saklama koşulları, son tüketim ve tavsiye edilen tüketim tarihleri, personel hijyeni
başta olmak üzere birçok kriter kontrol edildi.
Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri denetimler esnasında mevzuata aykırı durumlara müdahale edilerek gerekli işlemlerin uygulandığını bildirdi. Yapılan açıklamada, denetimlerin amacının tüketicinin sağlığını en üst düzeyde korumak olduğu da vurgulandı.