Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure hayrı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Etkinlikte birlik, beraberlik ve paylaşma kültürüne vurgu yapılırken, Aydın İş Kadınları Dayanışma Derneği (AYKAD) Kurucu Başkanı Nebahat Üstüner destek veren hayırseverlere teşekkür etti.

Aydınlı Iş Kadınları Aşure Hayrında Buluştu! Muharrem Ayı'nın Bereketini Paylaştılar (4)

Aşure İkram Edildi

Aydın İş Kadınları Dayanışma Derneği tarafından Efeler ilçesinin Güzelhisar Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Mahalle Muhtarı Mustafa Benli ve dernek üyeleri katıldı. Paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin simgesi olan aşure, katılımcılara ikram edildi. Etkinlikte konuşan Aydın İş Kadınları Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Nebahat Üstüner, Muharrem ayının toplumsal dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli bir dönem olduğuna dikkat çekti.

Aydınlı Iş Kadınları Aşure Hayrında Buluştu! Muharrem Ayı'nın Bereketini Paylaştılar (3)

Aşure hayrına destek veren tüm hayırseverlere teşekkür eden Üstüner, “Aydın İş Kadınları Dayanışma Derneğini 2021 yılında platform olarak kurduk. 2024 yılında ise dernek olarak yürürlüğe girdik. Valilikle birlikte yollarımızı birleştirdik. Bugün aşure hayrımızı yapmaktayız. Burada bulanan Efeler Belediye Başkanımız Anıl Yetişkin’e, esnaf arkadaşlarımıza, dernekteki tüm arkadaşlarımıza destekleri teşekkür ediyorum” dedi.

Aydınlı Iş Kadınları Aşure Hayrında Buluştu! Muharrem Ayı'nın Bereketini Paylaştılar (2)

Kaynak: Haber Merkezi