Türkiye’nin millî teknoloji hamlesinin en büyük sahnesi olan Teknofest, bu yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde teknoloji ve inovasyon tutkunlarını bir araya getirdi.
Bilim, teknoloji ve toplumsal faydayı bir araya getiren bu dev organizasyon; gençlerin potansiyelini ortaya çıkarmak, özgün projeleri desteklemek ve geleceğin liderlerini yetiştirmek adına büyük bir vizyon ortaya koyuyor.
AYDIN’A BÜYÜK GURUR
Nazilli Bilim ve Sanat Merkezi, Teknofest 2025 KKTC Sosyal İnovasyon Yarışması’nda, Matematik öğretmeni İsmail Sulan danışmanlığında yarışmaya hazırlanan; Halil Efe Genç, Emir Yenice ve Eray Avcı’dan oluşan Wobbly Table takımıyla şampiyon oldu.
Sosyal sorunlara yenilikçi çözümler sunmayı amaçlayan projeleriyle dikkat çeken Wobbly Table takımı, hem Nazilli’yi hem de Aydın’ı gururlandırdı.
BAŞKAN ERDEM’DEN TEBRİK
AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, Teknofest’te birinci olan Nazilli’nin parlayan yıldızları Wobbly Table’ı bu büyük başarısı için tebrik etti.