Bir Aziz Sancar da Karacasu'dan çıkabilir

Bir Aziz Sancar da Karacasu'dan çıkabilir
İYİ Parti Karacasu İlçe Teşkilatı, Liselere Yerleştirme Sınavından (LYS) 500 tam puanla Türkiye birincisi olan ve tam burslu olarak Özel Koç Lisesine kaydını yaptıran Geyre Ortaokulu Öğrencisi Çilem Özel’i, tütün tarlasında bulup başarısını kutladı.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Başarı öyküsüyle Türkiye’ye örnek olan Çilem’e kitap hediye eden İYİ Partililer, “Belki de bir Aziz Sencar, Palamutçuk’tan çıkar” diyerek öğrenciyi motive etti. 
Palamutçuk Mahallesinde tütün ve hayvancılıkla uğraşan Cahit-Lütfiye Özel çiftinin kızı Çilem Özel, tütün tarlasından Özel Koç Lisesine uzanan başarı öyküsüyle Türkiye’ye örnek oldu. 
DİLLERE DESTAN BAŞARI ÖYKÜSÜ 

İlköğretimini birleştirilmiş sınıfta eğitim veren bir köy okulunda tamamlayıp, orta eğitimini de taşımalı eğitim kapsamında mahallesine 12 km uzakta bulunan Geyre Ortaokulunda sürdürerek, hiçbir dershaneye gitmeden, özel ders almadan okuyup girdiği LYS sınavında tam puan alarak 500 öğrenci arasına giren Türkiye birincisi Çilem’in başarısı dillere destan oldu. 
TÜTÜN TARLASINDA BULDU
İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Aydın Güvendi, Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, İl Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, LYS sınavında tam puan alarak Türkiye birincisi olan Çilem Özel’i, tütün tarlasında çalışırken buldu. İYİ Partililer, elde ettiği başarısıyla Karacasu ve Aydın’a büyük gurur yaşatıp Türkiye’ye rol model olan Çilem’i, tebrik edip azmi, çalışkanlığı ve başarısından dolayı tebrik etti. 
BİR AZİZ SENCAR’DA PALAMUTÇUK’TAN ÇIKAR
Bu başarıda büyük payı olan başta ailesine, eğitim döneminin her aşamasında emeği geçen bütün öğretmen ve idarecilerine teşekkür eden İYİ Partili yöneticiler adına konuşan emekli öğretmen Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt, “Büyük bir mücadele sarf eden babasını da ayrıca tebrik ediyoruz. Lise ve yükseköğretim ile seçeceği meslek alanında da başarılarının devamını diliyoruz. Allah yolunu açık etsin. Belki de bir Aziz Sencar da Palamutcuk’tan çıkar” diyerek iyi dilek ve temennilerini iletti. 
Ailesiyle birlikte tarlada tütün kıran Çilem’e, "NUTUK" ve Karacasulu yazar Ahmet Yeniev'in "Sevi Taştan Ağır Miriam'dan sonra yeni çıkan "Aç Gurbet" adlı eserini hediye eden İYİ Parti yöneticileri, beraberinde götürdükleri karpuzu da kesip hep birlikte afiyetle yiyerek sohbet ettiler. 

bir-aziz-sencar-da-karacasudan-cikabilir-118538-0ca029e0e11315e5a12820e71903297f.jpgbir-aziz-sencar-da-karacasudan-cikabilir-118538-3de0958d7f2d04bd3c7e4cbcda4e6deb.jpgbir-aziz-sencar-da-karacasudan-cikabilir-118538-c04d516e8dd392aae6be6d6be0ad940c.jpgbir-aziz-sencar-da-karacasudan-cikabilir-118538-f22995a73fdefbfed2454ce550a6ce79.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum