Kaza, Yaka Mahallesi Ustalar Mevkiinde meydana geldi. 48 M 0806 plakalı araç sürücüsü S.K.(29) iddiaya göre plakası henüz belirlenemeyen bir aracın sıkıştırması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı.
Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Songül Karcı Girgin (41) olay yerinde hayatını kaybederken; Araç sürücüsü S.K. ile birlikte S.G. (14), S.G. (11), A.G. (10) ve Emir Taha Girgin (2) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.
Hastanede son nefesini verdi
Hastaneye kaldırılarak tedaviye alınan 2 yaşındaki Emir Taha Girgin’in de hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.





