Söke’de öğle namazını hemşehrileriyle birlikte kılan Başkan Yazıcıoğlu, ardından Aydın Valisi Dr. Osman Varol ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Söke Asri Mezarlığı’na geçti. Burada merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun kabri başında Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.
Yazıcıoğlu’nu Yalnız Bırakmadılar
Anma programına Aydın Valisi Dr. Osman Varol, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Aydın İl Başkanı Osmangazi Cihangiroğlu, Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Aydın KOSGEB eski Müdürü ve Denizli KOSGEB Müdürü Sadullah Dülger ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Dualar Edildi
Okunan Mevlid-i Şerif ve duaların ardından Aydın Valisi Dr. Osman Varol ile Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, merhum Recep Yazıcıoğlu’nun kabri başına su dökerek çiçek bıraktı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar da kabir başında dua ederek merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nu rahmet ve saygıyla andı.

Hemşehrileriyle Bir Arada
Babasının kabri başında hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Yazıcıoğlu’nun da vatandaşlarla yakından ilgilenmesi dikkat çekerken samimi anlar yaşandı. Program, kabir başında edilen duaların ardından sona erdi.




