Erol tecrübelerini Başkan İnal ile paylaştı

Erol tecrübelerini Başkan İnal ile paylaştı
Kacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den ikinci dönem belediye başkanı seçilen Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’u ziyaret edip 5 yıllık icraatlarını yerinde inceledi.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Henüz çıraklık dönemini yaşayan İnal, yaptığı hizmetlerle rüştünü ispat eden kendisinden tecrübeli belediye başkanlarını ziyaret ederek tecrübelerinden faydalanmak istediğini söyledi. 
Karacasu’da 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'ndan Belediye Başkanı seçilen Zeki İnal, MHP Buharkent İlçe Başkanı Mustafa Çakır’ı ilk ziyaret etti. İnal, daha sonra  İlçe Başkanı Çakır’ı yanına alıp 5 yılını geride bırakıp ikinci kez seçilerek çıraklıktan kalfalığa terfi eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol’u makamında ziyaret etti. 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Başkan Erol’un önceki dönem ilçeye kazandırdığı Buharkent Belediyesi Sosyal Tesisleri ve inşaatı sürmekte olan Millet Bahçesini yerinde inceleyen Başkan İnal, belediye başkanlığı konusunda kendisinden tecrübeli olan Mehmet Erol’un yaptığı hizmetler ve işleyişleri konusunda bilgi alış verişinde bulundu. Çalışmaları takdirle izleyip kendisine örnek alarak ilçeye dönen Başkan İnal, kendilerini kabul edip yakından ilgilenen Başkan Erol’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür edip hayırlı olması dileklerinde bulundu.  

“TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ”
İnal, “Daha önce de Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ü ziyaret etmiştim. Bizden önceki dönem belediye başkanlığı yapmış ağabeylerimizi ziyaret edip tecrübelerinden faydalanmak için bilgi alışverişinde bulunuyorum. Gerek Kuyucak Belediye Başkanı gerekse Buharkent Belediye başkanlarımızı başarılı hizmetlerini takdir ettim. Çok güzel hizmetlere imza atmışlar. İnşallah biz de onlardan feyiz alıp tecrübelerinden faydalanıp ilçemize en güzel hizmetleri kazandırmak için çalışacağız” dedi. 
Projelerini anlatan Başkan Erol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. 

inal-kalfaliga-terfi-eden-baskan-erolu-ziyaret-etti-112896-0c46071d50e8a7c0615885d1733ed8b1.jpginal-kalfaliga-terfi-eden-baskan-erolu-ziyaret-etti-112896-7b308fc985d3a361b3fa244cfde8baee.jpginal-kalfaliga-terfi-eden-baskan-erolu-ziyaret-etti-112896-0178550a1964d3cfc5f5a155ddbae34f.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.