İtfaiye erlerinden anlamlı destek

İtfaiye erlerinden anlamlı destek
Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği, fiziksel ve bedensel engelli 2 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. 

AYŞE AKTAŞ- Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği, kendi aralarında topladıkları para ile Nazilli Belediyesi’ne başvurarak fiziksel ve bedensel engelli 2 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Anlamlı projeye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Aktaş ve itfaiye erleri katılarak doğuştan fiziksel engelli Behice Gültekin ve bedensel engelli Coşkun Çın’a tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Anlamlı sosyal projelere imza atan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliği ekibini tebrik eden ve her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Özcan, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, daire başkanımıza böylesine güzel ve çalışkan bir ekip oluşturdukları için, Nazilli halkı adına çok teşekkür ederiz. Nazilli’mizi yangınlarda ve afetlerde her zaman korumak için canlarını ortaya koyarak çalışan itfaiye erlerimizin birlik ve beraberlikleri çok yüksek, çok güzel verimli bir ekip. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ALLAH RAZI OLSUN DEMELERİ YETER”

Bu sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren İtfaiye Çavuşu Akansel Duru ise “Bizler Nazilli İtfaiye Amirliği olarak her zaman Nazilli halkının hizmetkarıyız. Onlar için varız. Onların can ve mal güvenliği için çalışıyor. Biz engelli kardeşlerimizin yılda bir gün değil her gün destekçisiyiz. Daha güzel projelerimiz de var. Nazilli için destek olmaya devam edeceğiz. Gazilerimiz olsun, şehit ailelerimiz olsun, engelli vatandaşlarımız olsun çok güzel projelerimiz olacak. Sağ olsun Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan, her zaman arkamızda olduğunu hissettiriyor ve söylüyor. Buraya geldikleri için sağ olsunlar. Bize ‘Allah razı olsun’ demeleri yetiyor. Her zaman destek olmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak en iyi hizmeti canla başla yapamaya çalıştıklarını söyleyen İtfaiye Müdürü Murat Aktaş da “Biz Aydın’ın 7/24 hizmetkarıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen hizmeti canla başla yerine getirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız böyle bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Bizler de böyle bir çalışma yaptıkları için çok sevindik. Bunun elbette devamını getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

nazilli-itfaiye-erlerinden-anlamli-destek-130895-219b59744c06374178d7a9044b2dc32c.jpegnazilli-itfaiye-erlerinden-anlamli-destek-130895-692d395d33c810828575ff457e42d2bd.jpegnazilli-itfaiye-erlerinden-anlamli-destek-130895-c31fc3ef258e7fae1d72cfe0d293268b.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.