İYİ Partili Öztürk adaylığını açıkladı

İYİ Partili Öztürk adaylığını açıkladı
Avukat Cihat Öztürk, düzenlediği basın toplantısında 23 Şubat’ta yapılacak İYİ Parti Nazilli 2. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanlığına aday olacağını duyurdu.

AYŞE AKTAŞ- İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısında Avukat Cihat Öztürk, ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Basın toplantısına İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Mamağa, ilçe yöneticileri ve çok sayıda parti üyesi katıldı. 23 Şubat’ta Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda yapılacak olan İYİ Parti Nazilli 2. Olağan Kongresi’ni şölen havasında gerçekleştireceklerini söyleyen Öztürk, kongreye Nazillili tüm vatandaşları davet etti. 

“DERDİNİ DİNLEMEDİĞİMİZ TEK BİR İNSAN KALMAYACAK”
Uzun yıllardır İYİ Parti teşkilatına gönül vermiş ve ilk kurulduğu günden bugüne canla başla çalıştıklarını söyleyen Öztürk, “İlk öncelikle ‘İktidara Yürüyüş Kongresi’ adını verdiğimiz ve 23 Şubat’ta düzenleyeceğimiz partimizin 2. Olağan Kongresi için başkanlık adaylığımı resmi olarak açıklıyorum. Benim için ne büyük mutluluktur ki Nazilli için 160 bin kişilik memlekette belediye başkanlığını kazandığımız güçlü bir yerde ve iyilik hareketinin öncüsü olmuş bir memlekette tam bir teveccühle beni tek liste halinde Nazilli ilçe başkanlığına layık gören bir ekip var. Ben bu ekip için, bu ruh için tekrar teşekkür ediyorum. Bana yönelik bu güvene, bu itimada sonuna kadar layık olmaya çalışacağım. Birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirerek partimizi önündeki yeni sınavlara hazırlayacağız ve bu sınavlardan en iyi başarıyla çıkması için elimizden gelen katkıyı sunacağız. Nazilli’de İYİ Parti’yi bir numaralı parti yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ulaşmadığımız, derdini dinlemediğimiz tek bir insan kalmayacak. Muhteşem bir kongre yapacağız, sürprizlerimiz olacak kongremizde. Tüm halkımızı şölen havasında geçecek kongremize bekliyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde yaşanan istifalar için de konuşan Öztürk, “İYİ Parti kimsenin falanca filanca koltuklara gelmesi için kurulmuş bir siyasi misyon değildir. İYİ Parti Türk milletinin umudu olmuş siyasi bir misyondur. Bu duruşunu sürdürdüğü müddetçe İYİ Parti’ye kimse bir şey yapamaz. Biz milletin dertlerine tercüman olmaya talibiz, Ahmet’in Mehmet’in koltuklarının bekçisi değiliz. Kendi kişisel meselelerini ideolojik meseleymiş, bir memleket meselesiymiş gibi lanse etmekten vazgeçsinler. Gece gündüz canla başla çalışan bizim cesur iyi insanlarımızın desteği ile o koltuklara o mevkilere geldiler. İnsanların hakları onların boynunda olacaktır. Bizi yolumuzdan geri adım atmadan büyük bir kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Basın toplantısının sonunda Öztürk, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatına yeni katılan üyelere parti rozetlerini takarak tebrik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.