Lisanslı Depoculuğa ekonomik destek görüşmesi yapıldı

Lisanslı Depoculuğa ekonomik destek görüşmesi yapıldı
Aydın’a Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. projesinin yapım çalışmaları sürüyor.  

Söke’de kurulma çalışmaları süren Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo Anonim Şirketi projesine ekonomik destek sağlamak amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. 
Toplantıya MKYK üyesi AK Parti Milletvekili Metin Yavuz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı yetkilileri, Büyük Menderes Tarım Ürünleri Lisanslı Depo A.Ş ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Genel Sekreter Hülya Erman Aydoğan, Proje Danışmanı Ankara Büyükşehir Ulaştırma Daire Başkanı Bülent Özkan, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz Güney Ege Kalkınma Ajansı( GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, GEKA Temsilcisi Aysun Karadayı  proje ortakları İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Barış Kocagöz, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Uçak katıldı.
Telekonferans yolu ile gerçekleşen toplantıda büyük hedef ve çabalar sonucu bir çok başarılara imza atan projenin tanıtımı ve sunumu yapılarak devlet desteklerinden yararlanılmasının sağlanması adına istişarelerde bulunuldu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.