Nazilli ESKKK kongresine hazır

Nazilli ESKKK kongresine hazır
Nazilli'de Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin kongresi Ahmet Şensan Kültür Salonunda başladı.

Bin 448 üyesi bulunan seçimlerde mevcut başkan Dursun Öztunç ile Nuri Şimşek genel kurul öncesi salona geldi. Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezinde saat 10.00’da başlayacak olan Genel Kurulunda 17 gündem maddesi görüşülecek. Açılış konuşmasıyla başlayacak genel kurul, Başkanlık Divanının seçimi ile devam edecek. 3 yılın çalışma raporları, Denetim Kurulu Raporları ve gelir-gider tablolarının okunmasıyla devam edecek. Ardından yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edilecek. Daha sonra 3 yıl görev yapacak yönetim kurulu, denetim kurulu ve Bölge Birliği temsilcilerinin seçimi yapılacak. Genel kurul dilek ve temennilerle sona erecek.

Mevcut Başkan Dursun Öztunç, "Nazilli esnafımıza ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum. Salondan birlik ve beraberlik ile kola kola çıkacağız inşallah kongre sonunda" dedi.

Başkan adayı Nuri şimşek, "Kongrenin kazasız belasız geçmesini diliyorum. Burada hepimiz dostuz biriz inşallah kongre sonunda bu salondan hep birlikte çıkacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.