Yaklaşan Nazilli Ticaret Odası seçimleri öncesinde NTO Başkan Adayı Özen Akgün ve ekibi, odanın sorumluluk sahasında yer alan 7 ilçede saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölge esnafı, sanayici ve iş dünyası temsilcileriyle birebir temas kuran Akgün, üyelerin sorun ve önerilerini yerinde dinleyerek projelerini aktarıyor ve destek istiyor.

Özen Akgün’den 7 Ilçede Gövde Gösterisi (5)

Bölgenin topyekun kalkınması ve ticaret hayatının canlandırılması amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Özen Akgün, şehrin ekonomik potansiyelini yeniden harekete geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. Gittiği her noktada üyelerin taleplerini not alan Akgün, çözüm odaklı yönetim anlayışını vurguladı.

Özen Akgün’den 7 Ilçede Gövde Gösterisi (3)

"Üyelerimizin İşlerini Kolaylaştıracağız"

Sahadaki sorunlara hakim olduklarını belirten Akgün, "Sahanın nabzını tutuyor, sorunları çok iyi biliyoruz. Öncelikli problemleri hızla tespit ederek, odamızın üyelerine çok daha etkin ve kaliteli hizmet vermesini sağlayacak acil girişimlerde bulunacağız. Yönetime geldiğimiz an itibarıyla üyelerimizin işlerini kolaylaştıracak, önlerindeki engelleri kaldıracak hamleler yapacağız. Bu şehrin ve köhnemiş yapının artık değişmesi gerekiyor.

Özen Akgün’den 7 Ilçede Gövde Gösterisi (2)

Bölgede ekonomik ve kültürel entegrasyonun tam anlamıyla sağlanması için ticaret en önemli kilit taşıdır. Üyelerimizle omuz omuza vererek, bu şehri o eski şaşaalı, bereketli günlerine yeniden döndürmek istiyoruz. Geçmişten aldığımız derslerle, yenilikçi ve vizyoner bir anlayışla değişim için geliyoruz." dedi.

Özen Akgün’den 7 Ilçede Gövde Gösterisi (1)

Kaynak: Haber Merkezi