Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, U10-U14 Yaş Grekoromen Güreş Ege Bölge Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle Germencik'in gururu olan minik sporcular Berzan Arslan ve Birkan Arslan’ı makamında ağırladı. Görüşmede başarılı sporcuların antrenörleri ve aynı zamanda babaları olan Hakan Arslan da bulundu. Başarılardan dolayı Berzan ve Birkan Arslan ile babalarını tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Zencirci, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“Başarılarının Devamını Diliyorum”
Daha önce U10-U14 Yaş Grekoromen Güreş Ege Bölge Şampiyonası'nda birincilik elde eden Berzan Arslan'ın önemli bir başarıya imza attığını hatırlatan Başkan Zencirci, “Daha önce U10-U14 Yaş Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Ege Bölge birincisi olan minik sporcumuz Berzan Arslan'ı, Berzan'ın yaşadığı talihsizlik sonucu devrettiği bayrağı Ege Bölge ikincisi olarak taçlandıran kardeşi Birkan Arslan'ı ve hem antrenörleri hem de babaları olan Sayın Hakan Arslan'ı ağırladık. Bu kıymetli aileye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Spor Camiasında Dikkat Çektiler
Germencikli minik güreşçiler son dönemde elde ettikleri derecelerle Aydın’da spor camiasında dikkat çekti. 10 yaşındaki Berzan Arslan, Kasım 2025’te Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Kuşadası'nda düzenlenen U10-U14 Yaş Grekoromen Güreş Ege Bölge Şampiyonası'nda 27 kilo kategorisinde tüm rakiplerini mağlup ederek Ege Bölge Şampiyonu oldu. Öte yandan Birkan Arslan ise geçtiğimiz haftalarda Ankara'da düzenlenen U9 ve U10 Grekoromen Türkiye Şampiyonası'nda Aydın Gençlik Spor Kulübü adına mücadele ederek Türkiye ikinciliği elde etti. İki kardeş, elde ettikleri bu önemli derecelerle Germencik'in gururu oldu.






