Sultanlar son maçlarına çıkıyor

Sultanlar son maçlarına çıkıyor
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı sezonu, evinde Kuzeyboru'yu ağırlayacağı maçla tamamlayacak. Sultanlar’ın hedefi ise maçı kazanarak ligi 7’nci sırada bitirmek.

Misli.com Sultanlar Ligi 7/8 play-off etabında Aydın Büyükşehir Belediyespor, ilk maçta deplasmanda konuk olduğu Kuzeyboru’yu 3-1 mağlup etti. Konuk ettiği maçta ise rakibine 3-2 mağlup olan Aydın’ın Sultanları, seride durumu 1-1’e getirdi. Sezonun son maçında iki takım, Efeler’deki Mimar Sinan Spor Salonu’nda bir kez daha karşılaşacak. İki takım arasındaki mücadele ise Perşembe günü saat 15.00’te başlayacak. Kazanan ekibin ligi 7’nci sırada bitireceği maçta Aydın’ın Sultanları, sezonu puanla tamamlamak istiyor.

TARAFTARA ÇAĞRI
Aydın Büyükşehir Belediyespor’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, “Sultanlarımız sezonun son maçına çıkıyor. Bütün bir yıl boyunca bitmeyen enerjileriyle pek çok mücadele veren takımımız son maçına çıkıyor. Bizi hiçbir maçımızda yalnız bırakmayan, her daim yanımızda olan siz değerli taraftarlarımızı salonda görmek istiyoruz. Son mücadelemizde birlikte daha güçlüyüz” ifadelerine yer verildi.

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.