Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Vali Canbolat, geçtiğimiz aylarda ani kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erman Çetin’in yerine yönetimin aldığı kararla yeni başkan seçilen Naci Eriş ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Vali Canbolat, gündemde yerini koruyan yangınlar hakkında konuşarak bütün ekiplerin müdahale için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Whatsapp Image 2025 07 01 At 19.00.13

AMATEM İÇİN İHALE MÜJDESİ

Vali Canbolat, ildeki yapılacak yatırımlar hakkında da konuşarak daha önce yeni Aydın Şehir Hastanesi’nin yanında yapılması planlanan AMATEM için 15 Ağustos’ta ihaleye çıkılacağı müjdesini de verdi.

Aydın Ticaret Odası (AYTO) binasının arkasındaki alanla termal otel projesi için planlamaların devam ettiğini kaydeden Canbolat, Adalet Sarayı ve ildeki önemli birçok yatırımlar hakkında da çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Whatsapp Image 2025 07 01 At 19.00.11

Kaynak: Haber Merkezi