“Yeni dönemde daha çok çalışacağız”

“Yeni dönemde daha çok çalışacağız”
Didim’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 55,98 oy oranıyla kazanan Millet İttifakı’nın CHP’li Didim Belediye Başkan Adayı Ahmet Deniz Atabay, yeni dönemde de çok çalışacaklarının sözünü verdi.

(MURAT TAN)  Didim’de resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 55,98 oy oranıyla zaferini ilan eden taraf mevcut belediye başkanı Ahmet Deniz Atabay oldu. Cumhur İttifakı’nın AK Partili adayı Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı’nın yüzde 41,29 oy oranıyla seçimleri kaybettiği ilçede kendisine destek veren hemşerilerine teşekkür eden CHP’li Atabay, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında, yeni dönemde de var gücüyle çalışacaklarını söyledi. 

“SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM” 

Bir seçim sürecini daha geride bıraktıklarını söyleyen Atabay, “Seçim süreci içerisinde bana yardımcı olan başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu nezdinde, tüm genel merkezimize, il ve ilçe örgütlerimize, bana yardımlarını esirgemeyen değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tabi ki ana unsur olan bizi bu yola iten ve sonsuz desteklerini sağlayan değerli Didim halkına da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu dönemde de kendilerine layık olmak için var gücümüzle çalışacağımızı da beyan ediyorum. Herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.