Aydın’da belediyeler işçi alımına başladı

Aydın’da belediyeler işçi alımına başladı
Aydın’da belediyeler personel alımlarına başladı. Bozdoğan ve Koçarlı belediyeleri, 3'er personel alımı yapacağını duyurdu.

Aydın’da belediyeler 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından personel arayışına girdi. Bozdoğan ve Koçarlı belediyeleri, personel alımı duyurusunda bulundu. Kamu dışı kamu işçi alımı ilan formunda Bozdoğan Belediyesi’nde ve Koçarlı Belediyesi'nde ayrı ayrı 3, toplamda 6 personel aranıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI

Koçarlı Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalıştırılmak üzere 2 büro işçisi, 1 satın alma sorumlusu aranıyor. Büro işçi alımında; affa uğramış olsa dahi mahkum olmamak, en az lise mezunu olmak, emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak ile Aydın ve ilçelerinde yaşıyor olmak, başvuru şartları arasında bulunuyor.
Satın alma sorumlusu işçi alımı başvuru şartları, affa uğramış olsa dahi mahkum olmamak, en az lise mezunu olmak, MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak, emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış ve erkek olmak şeklinde sıralandı.

BOZDOĞAN BELEDİYESİ 3 FARKLI ALANDA 3 İŞÇİ ARIYOR

Bozdoğan Belediyesi’ne ait Bozbel Su Enerji Maden İnş. Akar. Ulş. Hiz. İşl. Anonim Şirketi’nde çalıştırılmak üzere 1 beden işçisi, 1 sekreter ve 1 şoför aranıyor. Müracaat koşullarında, 18-40 yaş aralığı, ağır vasıta ehliyeti- SRC belgesi, en az ilkokul mezunu olmak, erkekler için askerlik yapmış olmak, en az 5 yıldır Bozdoğan’da ikamet ediyor olmak, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmaktan mahrum olmamak maddeleri yer aldı. Bozdoğan Belediyesi, müracaat koşullarının güvenlik soruşturması ile inceleneceğini ve yalnızca uygun bulunanların görüşmeye çağırılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum