Aydın'da dehşet gecesi!

Aydın'da dehşet gecesi!
Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki bir eğlence mekanını uzun namlulu silahlarla basan grup etrafa rastgele ateş açarken, müşteriler ve iş yeri çalışanları canlarını zor kurtardı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda şans eseri yaralanan olmadı. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili olarak 9 kişi gözaltına alındı.

Türkmen Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde dün gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, bulvar üzerinde bulunan eğlence mekanına bir grup geldi. İddiaya göre grup, gelen hesap üzerine işletme sahibi ve çalışanları ile tartışırken, sonrasında tartışma kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırıp kavgayı sonlandırdı.

aw185724-01.jpg

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA GERİ DÖNDÜLER!
Mekandan ayrılan grup bir süre sonra bu sefer ellerinde uzun namlulu silahlarla geri döndü. Mekanı basan grup, uzun namlulu silahlarla hem mekana hem de havaya ateş açtı. Ortalık bir anda savaş alanına çevrildi.

aw185724-02.jpg

MÜŞTERİLER VE ÇALIŞANLAR KAÇACAK YER ARADI!
İşletme çalışanları ve müşteriler büyük panik yaşarken, kurşunlara hedef olmamak için yoğun çaba harcadı. İhbar üzerine olay yerine yeniden çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri 9 kişiyi yakalayarak gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw185724-03.jpg

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ
Öte yandan uzun namlulu silahlarla saldırı anı, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde mekana gelen grubun etrafa rastgele ateş açması, çevredekilerin koşuşturması ve korku dolu anlar yer aldı.

aw185724-04.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.