Son siparişini Aydın jandarmasına getirdi!

Son siparişini Aydın jandarmasına getirdi!
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 20 sene önce işlenen cinayetin katil zanlısı, jandarmanın kurduğu özel ekip tarafından filmleri aratmayacak bir çalışmayla yakalandı. Kurye olarak çalıştığı işletmeden yemek siparişi veren jandarma ekibi, siparişi getiren katil zanlısını kıskıvrak yakaladı. Şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw185689-01.jpg

KAYIPLARA KARIŞTILAR
Alınan bilgiye göre cinayet olayı, Koçarlı ilçesinde 23 Haziran 2004 tarihinde meydana geldi. A.B. isimli şahıs, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen baba ve iki oğlunun ateşli silahla saldırısında hayatını kaybetti. Cinayet olayının ardından oğullardan A.Ü., yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Baba ve diğer oğlu K.Ü. ise kayıplara karıştı.

aw185689-02.jpg

ÖZEL EKİP KURULDU
İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Aydın İl jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinden oluşturulan özel ekip, 20 yıl önceki cinayeti yeniden araştırmaya başladı. 6 Şubat 2024 tarihinden itibaren iz sürmeye başlayan ekip, davanın zaman aşım süresinin dolmasına kısa süre kalması nedeniyle çalışmalarına ağırlık verdi.

aw185689-03.jpg

JANDARMA TARAFINDAN YERİ BELİRLENDİ
Titiz çalışma yürüten jandarma ekibi, baba A.Ü'nün 2018 yılında vefat ettiğini belirledi. Oğullardan diğeri olan K.Ü'nün ise, İzmir’in Bornova ilçesinde yemek siparişi verilen bir firmada kurye olarak çalıştığı tespit edildi.

aw185689-04.jpg

SON SİPARİŞİ SONRASINDA YAKALANDI!
K.Ü'yü yakalamak için hazırladıkları planı devreye sokan Aydın jandarma ekibi, İzmir'e gitti. Jandarma ekibi şahsın çalıştığı yemek işletmesinden müşteri olarak sipariş verdi. Başına geleceklerden habersiz bir şekilde siparişi jandarma ekiplerine teslim eden K.Ü, yakalanarak gözaltına alındı.


20 YIL SONRA CEZAEVİNİ BOYLADI!
İzmir'de yakalanan K.Ü, özel jandarma ekibi tarafından Aydın'a getirildi. Jandarmadaki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edilen zanlı, cinayetten 20 yıl sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.