Buharkent Meslek Yüksekokulu’ndan (MYO) gönüllü öğrencilerden oluşan “Buharkent Gönüllüleri Ekibi”, Öğretim Görevlisi Tuba Top’un koordinasyonunda yürütülen proje kapsamında, yalnız yaşayan yaşlı bireyleri çocuklarla buluşturdu.

A W457108 05

Buharkent İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla gerçekleşen şenlikte; oyunlar, sohbetler, ikramlar ve duygu dolu anlar yaşandı. Şenliğe, Buharkent MYO’nun idari personeli ve öğretim elemanlarının yanı sıra Kamilpaşa İlkokulu’nun yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri de katılım sağladı.

A W457108 01

Etkinliğe katılan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cavit Aktaş, projenin önemine vurgu yaparak, etkinliğin gelenekselleştirilmesi temennisinde bulundu.

A W457108 04

Şenlik boyunca çocuklar çeşitli oyunlarla doyasıya eğlenirken, yaşlı misafirler de onlara eşlik ederek anılarına yeni bir sayfa ekledi. Veliler tarafından hazırlanan ikramlıklar katılımcıların beğenisine sunuldu.

A W457108 02

Etkinlik, Buharkent Gönüllüleri Ekibi tarafından şenliğe katılan dede ve ninelere hatıra çiçeklerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı