Aydın'da 'ibretlik' görüntü

Aydın'da 'ibretlik' görüntü
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri trafik denetimlerini sürdürürken, kazaların yaşanmaması adına sürücülere yönelik farkındalık çalışmalarına da imza atıyor. Bu çerçevede kaza yapmış bir araç Muğla-Aydın Karayolu üzerinde "Hayalleriniz yarım kalmasın" sloganıyla monte edilerek sürücüler duyarlılığa davet edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı içerisinde örnek bir uygulama başlatıldı. Maket polis araçlarından vazgeçilerek gerçek kazaya uğramış araçlar kullanılmaya başlandı.

aw178719-01.jpg

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte yoğun trafik akışının yaşandığı Çine D-550 Karayolu üzerinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından önemli bir adım atıldı. Vatandaşların güvenli seyahatlerinin temini amaçlanırken, trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturuldu.

aw178719-04.jpg

"HAYALLERİNİZ YARIM KALMASIN"

Daha önce kazaya uğramış bir araç, Muğla-Aydın Karayolu üzerinde monte edildi. Uygulamada "Hayalleriniz yarım kalmasın" sloganı ön plana çıkarıldı. Vatandaşlar bu tür uygulamaların trafikte daha dikkatli olmaya yönelik katkı sağlayacağını dile getirerek, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne destek verdi.

aw178719-03.jpg

aw178719-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.