Aydın’da o belediye 16 personel alacak

Aydın’da o belediye 16 personel alacak
 Muhabir
Germencik Belediyesi'ne bağlı AKN Turizm Akaryakıt Taşımacılık İnşaat Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, bünyesinde çalıştırmak üzere 16 personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR’un sitesinde yer alan ilana göre, AKN Turizm Akaryakıt Taşımacılık İnşaat Gıda Tarım ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 16 personeli istihdam edeceğini açıkladı. İlana göre, alınacak personeller sıhhi tesisatçı, şoför-yük taşıma, garson (servis elemanı), destek personeli (yardımcı hizmetler) ve temizlik görevlisi olarak çalıştırılacak. Alınacak personellerin daimi olarak istihdam edileceği belirtilirken son başvuru tarihi ise bugün olarak bildirildi. Başvuru adresi Germencik Belediyesi’nin resmi internet sitesi olarak aktarıldı.

ARANAN ŞARTLAR NELER?

Başvuruda bulunacak kişilerde, “Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az iki yıl tecilli olmak. Şoför için en az E sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC-2, SRC-4 veya SRC-5 belgesine sahip olmak” şartları aranıyor. Başvuru için adli sicil kaydı, öğrenim diploması, özgeçmiş ve ehliyet belgeleri isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.