Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü, dün gerçekleştirilen dayanışma toplantısında partililerin imzasına açılan “Önce kurultay, sonra iktidar” pankartını bugün il başkanlığı binasına astı.

CHP Aydın’dan imzalı pankart! “Önce kurultay, sonra iktidar”

Aydın’da hayvancılığa büyük destek! Üreticilere 53 baş gebe düve teslim edildi
Aydın’da hayvancılığa büyük destek! Üreticilere 53 baş gebe düve teslim edildi
İçeriği Görüntüle

Kurultaya güçlü destek mesajı

38. Olağan Kurultayı’na ilişkin “mutlak butlan” sürecinin getirdiği çalkantılar nedeniyle CHP’de sular durulmazken Aydın il örgütünün bu hamlesi dikkat çekti. İl örgütünün pankartı parti binasına asması, kurultayın bir an önce yapılması yönündeki iradeye verilen açık bir destek olarak yorumlandı.

Parti tabanında ve örgütlerde kurultay beklentisinin giderek güçlendiği bir dönemde gelen bu mesajın, CHP içinde birlik ve dayanışma çağrısını da beraberinde getirdiği değerlendiriliyor.

Öte yandan CHP Aydın İl Örgütü, imzalı pankartı il başkanlığı binasına asan ilk il örgütü olarak ülke genelinde dikkatleri üzerine çekti.

Muhabir: ZEYNEP ÖZGE ÇÜMLEK