Gamze Esen cinayete mi kurban gitti?

Gamze Esen cinayete mi kurban gitti?
ABONE OL
Nazilli’de 3 gün önce meydana gelen patlamadan ağır yaralı olarak kaldırıldığı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam savaşını kaybeden 24 yaşındaki Gamze Esen’in birlikte yaşadığı Fatih Alp Ü. tarafından cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

GÜLAY ÖZTEKİN-  Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Fatih Alp Ü.'nün polis ifadesinde evi benzin döküp ateşe verdiğini itiraf ettiği öğrenildi. 

Nazilli’nin Dallıca Mahallesinde meydana gelen patlama sonucu halı yıkama işiyle uğraşan Fatih Alp Ü.'ye ait evde yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Yangından yaralı olarak kurtarılan Gamze Esen ile Fatih Alp Ü., 112 sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yararlılardan durumu ağır olan Gamze Esen, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Gamze Esen, olaydan iki gün sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Fatih Alp Ü.'nün ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

SUÇUNU İTİRAF ETMİŞ
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken ilk belirlemelere göre tüp patlaması sonucu meydana geldiği sanılan olayda genç kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Gamze Esen ile bilinmeyen bir nedenle tartışan Fatih Alp Ü.'nün evde bulunan bidonla benzin döküp evi ateşe verdiği iddia edildi. Fatih Alp Ü.'nün polise verdiği ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Genç kadının ailesinin iddiasına göre ev ateşe verilmeden önce kızları Gamze Esen’in işkence gördüğü vücudunda darp ve yara izleri bulunduğu, yanan evin duvarlarında da kan izlerine rastlandığı ortaya çıktı.

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.