İYİ Parti Nazilli’de delege seçimleri başladı

İYİ Parti Nazilli’de delege seçimleri başladı
ABONE OL
İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda delege seçimleri için oy kullanma işlemi başladı. Bin 50 kişinin oy kullanacağı delege seçimleri İYİ Parti ilçe binasında gerçekleştiriliyor.

AYŞE AKTAŞ- Adaylığını ilan eden Cihat Öztürk ile mevcut İlçe Başkanı Durmuş Kural’ın başkanlık için yarışacağı kongre süreci çerçevesinde gerçekleştirilen delege seçimlerinde, seçilen 400 delege 23 Şubat Pazar günü Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan kongrede yeni başkanı belirleyecek.

‘NAZİLLİ’DE ALDIĞIMIZ BAŞARI ORTADA’
İYİ Parti mevcut İlçe Başkanı olan Durmuş Kural, “Özellikle çok aday çıkmasından yanaydım. Fazla adayın çıkmasının partiyi güçlendireceğini düşünüyorum ama iki aday çıktı. Adayların bir yarış içerisinde olmasının partiyi güçlendireceğini düşünüyorum. Üyelerimizin yoğun bir ilgisi var. Kongrenin çok renkli, neşeli ve demokratik olacağını düşünüyorum. Hem genel seçimde yapmış olduğumuz çalışmalarda Buharkent’ten Didim’e kadar destek olduk kuruluş aşamasındaki teşkilatlarımıza destek olma açısından hem de yerel seçimlerde Nazilli’de aldığımız başarı ortada tabi ki. Çok büyük bir ekip çalışması vardı” diye konuştu.

‘HEPİMİZ PARTİ İÇERiSİNDE ARKADAŞIZ’
Kongre sürecine giren İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nda son günlerinde adaylığı açıklayan Cihat Öztürk ise ”Birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Kimse bizim düşmanımız değil. Hepimiz bu parti içerisinde arkadaşız, kardeşiz. Sayın başkanımızın kararları saygıya değerdir. Yalnız bu konularla ilgili açıklamamızı bir basın toplantısı ile yapacağız. Eski başkanımızın yıpranmasından da mutlu olacak değiliz” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.