İYİ Partili Sezgin: “Metin Yavuz yine haddini aşmış”

İYİ Partili Sezgin: “Metin Yavuz yine haddini aşmış”
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı özür çağrısına İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, “Metin Yavuz yine haddini aşmış” diyerek sert tepki gösterdi. 

ALPER ŞENDERE- Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın partisinin kongresinde sarf ettiği ‘Bir dahaki kongreyi sarayda yapacağız’ söylemleri ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söylemleri nedeniyle özür dileme çağrısında bulundu. Çağrıya İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin’den sert yanıt geldi.

“Meclis’te Aydın için ne yaptığını bir türlü kavrayamadığımız, Genel Kurul kürsüsünde sadece gölgesini gördüğümüz bu milletvekilinin kimseye vazife öğretme ehliyet ve yetkisi yoktur” diyen Sezgin “Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'ın görev bilinci konusunda, Yavuz'un yetersiz dağarcığından edinebileceği bir şey de yoktur” dedi.

Açıklamasında AK Partili Yavuz’un haddini aştığını belirterek, “Önce haddini bilmeyi öğrensin” diyen İYİ Partili Sezgin, “HDP vs. gibi kimseyi inandıramayacağı iddiaları çiğneyip çiğneyip ortaya atmadan önce, 24 Haziran öncesinde partisinin, ‘terörist başından’ gelen mektuptan, Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkartılmasından ve daha nice kumpaslardan boş yere medet umma tabasbusu içine düştüğünü ve ağır hezimete uğradığını; Sayın Kürşat Engin Özcan'ın ise HDP adayının da rakip olarak yer aldığı bir yarışı zaferle kazandığını hatırlasın” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a çağrıda bulunarak, “Ülke olarak içinden geçtiğimiz bu acılı günlerde böyle polemikler ortaya atmasını oldukça yadırgadığım Sayın Yavuz’u, milli bir hassasiyet sergileyemiyorsa bile, en azından enerjisini Aydın’a katkıda bulunmaya yoğunlaştırmaya davet ediyorum” dedi.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum