A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci hafta maçında Paraguay ile karşı karşıya gelecek. Maç yarın saat 06.00'da Kaliforniya eyaletine bağlı San Jose kentinde gerçekleşecek.

Aydın’da olduğu gibi bir çok şehirde milli heyecana ortak olmak amacıyla meydanlara dev ekranlar yerleştirilerek vatandaşların birlikte maç izlemesi için organizasyonlar yapılıyor.

Ancak İçişleri Bakanlığı valilere gönderdiği talimatla "toplu konut bölgelerine yakın alanlarda ses yükseltici sistemler aracılığıyla açık havada dev ekranlar kurularak maç izlenmesine yönelik faaliyetlerin kontrollü şekilde yapılmasını teminen belediyelerle işbirliği" önerdi.

Karpuzlu’da maden resti! Mahkeme durdurdu: Şirket ısrarda
Karpuzlu’da maden resti! Mahkeme durdurdu: Şirket ısrarda
İçeriği Görüntüle

YKS TEDBİRLERİ

YKS'ye yönelik tedbirler kapsamında yurt genelinde 11 bin 883 okulda 44 bin 886 personel ve 6 bin 907 ekibin görev yapacağını bildiren Bakan Çiftçi, "Sınav binaları ve çevresinde güvenlik, trafik ve gürültüye ilişkin tüm tedbirler titizlikle uygulanacaktır. Hazır kuvvet ve takviye ekiplerimiz ihtiyaç duyulan noktalarda görevlendirilecek; sınava geç kalma riski bulunan adaylarımıza gerekli destek sağlanacaktır." dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ