Yeni Mahalle’de faaliyet göstermeye başlayan ve işletmeciliğini Orkun Kahveci’nin yaptığı Kasap Orkun, hizmet vermeye başladı.
Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi
Gerçekleştirilen açılış programına eski Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, önceki dönem MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, önceki dönem MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, STK temsilcileri, oda başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta, yeni işletmenin ilçe ekonomisine katkı sağlaması temennisinde bulunuldu. İşletme sahibi Orkun Kahveci’ye hayırlı ve bereketli kazançlar dilendi.

Açılışa Özel Kampanya
Kaliteli ve uygun fiyatlı ürün anlayışıyla hizmet vermeyi hedefleyen Kasap Orkun, açılışa özel kampanyasını da duyurdu. Kampanya kapsamında, 27 Haziran Cumartesi gününe kadar sucuk, kıyma, dana kuşbaşı, Adana kebaplık et, köfte ve hamburgerlik et ürünleri kilogramı 800 liradan satışa sunulacak. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanyanın 22-27 Haziran tarihleri arasına kadar devam edeceği belirtildi.





