Aydın’ın Nazilli ilçesinde engellilere hizmet amacıyla faaliyet gösteren Engelsiz Engelliler Derneği, hırsızlık şoku yaşadı. Aydoğdu Mahallesi’nde bulunan dernek binasının bahçe kapısı kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden sökülerek götürüldü.

Engelliler için birçok projeye imza atan derneğin kapısının çalınması, görenlerin tepkisine yol açtı. Tabelasından engellilere hizmet verdiği açıkça belli olan derneğin, engelli rampasının önünde bulunan kapısının hedef alınması ise “pes” dedirtti.

“İKİNCİ KEZ GELDİLER”
Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlatırken, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Ünlü yaşanan hırsızlık girişimlerine sert sözlerle tepki gösterdi. Ünlü, “Bu vicdan ve şeref yoksunları daha önce de klimanın dış ünitesini çalmaya yeltendiler, başaramayınca bırakıp gittiler. Anlaşılan hırsızlar kafaya koymuş ki bu kez geldiklerinde kapıyı söküp götürdüler” dedi.
Ünlü, benzer olayların tekrar yaşanmaması için dernek binasına güvenlik kamerası kurulması gerektiğini belirterek, “Hayırseverlerden bu konuda destek bekliyoruz” çağrısında bulundu.






