Nazilli’de 48 yaşındaki avukat Serhat Kutlu, yalnız yaşadığı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sevilen avukat Kutlu için Nazilli Adliyesi önünde tören düzenlendi. Gözyaşlarının sel olduğu törene Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Aydın Baro Başkanı Av. Utku Devrim Barış Arslan, Aydın Barosu Nazilli Temsilcisi Av. Emel Şahin, çok sayıda avukat, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Aydınlı Kıbrıs Gazisi sevenlerini yasa boğdu! Törenle son yolculuğuna uğurlanacak
Aydınlı Kıbrıs Gazisi sevenlerini yasa boğdu! Törenle son yolculuğuna uğurlanacak
İçeriği Görüntüle

Nazillili Avukata Veda Serhat Kutlu Son Yolculuğuna Uğurlandı (4)

Törende konuşan Aydın Baro Başkanı Utku Devrim Barış Arslan, “Hayat 48 yaşındaki Serhat’ı bizden aldı. Çok beyefendi, sevilen ve naif bir insandı. Aydın Barosu çok iyi bir avukat ve çok naif bir insanı kaybetti” dedi. Aydın Barosu Nazilli temsilcisi Emel Şahin ise “Beyefendiliği, nezaketi, iyi kalpliliğiyle ve dostluğuyla bu dünyada bize çok güzel yoldaşlık yaptı. Kimseyi üzmedi, kırmadı. Biz onu çok sevdik, çok özleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Nazillili Avukata Veda Serhat Kutlu Son Yolculuğuna Uğurlandı (3)

Nazilli Adliyesinden cenaze aracına bindirilen Serhat Kutlu’nun cenazesi Nazilli Koca Camiine getirildi. Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Serhat Kutlu’nun naaşı, dualarla Eğriboyun Mezarlığında toprağa verildi.

Nazillili Avukata Veda Serhat Kutlu Son Yolculuğuna Uğurlandı (1)

Muhabir: Mine Eren