Sultanlar, Nilüfer deplasmanında

Sultanlar, Nilüfer deplasmanında
İki haftası geride kalan ligde son maçını kazanarak ilk galibiyetini alan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, üçüncü hafta maçında Cumartesi günü Nilüfer Belediyespor’a konuk olacak. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Vestel Venus Sultanlar Ligi’ndeki tek Aydın temsilcisi Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligin 3’üncü haftasında deplasmanda Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak. Cumartesi günü TVF Cengiz Göllü Salonu’nun ev sahipliği yapacağı önemli maçın başlama saati 17:30 olarak açıklandı. Lige deplasmanda aldığı Vakıfbank’a 3-1 yenilerek başlayan Aydın’ın Sultanları, ikinci hafta maçında ise sahasında Beylikdüzü Voleybol İhtisası’ı 3-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetine ulaştı. Üçüncü maçında deplasmana gidecek olan Mavi-Beyazlılar, bu maçı da kazanarak seri yakalamayı planlıyor.    

RAKİBİN PERFORMANSI
Bursa ekibi, ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-1 mağlup olurken ikici hafta maçında ise deplasmanda Eczacıbaşı’na aynı skorla kaydetti. Nilüfer Belediyespor, saha avantajıyla ligdeki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.