Aydın Valisi Dr. Osman Varol, ilçe ziyaretleri kapsamında dün Nazilli’ye gitti. İlçede birçok temasta bulunan Vali Varol ayrıca Nazilli Ticaret Odası’na da iade-i ziyarette bulundu. Vali Varol’a Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Esen ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Refik Özsoy eşlik etti. Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, Meclis Başkanı Süleyman Gürbüz ile yönetim kurulu üyeleri Hasan Hüseyin Eren, Serkan Saygılı, Serkan Çelen ve Ali Aydın, Vali Varol ve beraberindeki heyeti karşıladı.

Vali Varol'dan Nazilli'ye çifte mutluluk: Sümerbank ve beklenen 2'nci OSB için görüştü

Görselli Sunum Yapıldı

Vali Varol Nazilli Ticaret Odası tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Arslan'dan brifing aldı. samimi atmosferde gerçekleşen ziyarette odanın bugüne kadar hayata geçirilen projeleri, odanın yetki ve sorumluluk alanındaki faaliyetler ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar görseller eşliğinde sunuldu. Nazilli Ticaret Odası’nın bölgenin önemli meslek kuruluşlarından biri olduğunu belirten Vali Varol, devam eden projelerin bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Varol'dan Nazilli'ye çifte mutluluk: Sümerbank ve beklenen 2'nci OSB için görüştü

Aydın İnciri'ne 100 milyon liralık destek: TAGİAD Başkanı Koca’dan Bakan Yumaklı’ya hasat daveti
Aydın İnciri'ne 100 milyon liralık destek: TAGİAD Başkanı Koca’dan Bakan Yumaklı’ya hasat daveti
İçeriği Görüntüle

Vali Varol Brifing Aldı

Vali Varol, Sümerbank Basma Fabrikası alanında atıl durumda bulunan bölümlerin yeniden ekonomiye kazandırılmasına yönelik çalışmalara olumlu yaklaştıklarını belirtti. Ayrıca Nazilli 2'nci Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için başlatılan girişimlerin de sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Başkan Arslan ise üyelerden gelen talepler doğrultusunda belirlenen bölgesel sorunların düzenli olarak ilgili makam ve kurumlara iletildiğini belirten Vali Varol, konunun takipçisi olduklarını bildirdi. Nazilli Ticaret Odası’nın Nazilli ve çevresindeki altı ilçeyi kapsayan sorumluluk alanında çalışmalar yürüttüğünü aktaran Başkan Arslan, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle birlikte bölgenin ekonomik ve sosyal açıdan gelişmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Muhabir: MİNE EREN