Aydın’ın sevilen lezzetine kadın eli değdi

Aydın’ın sevilen lezzetine kadın eli değdi
Aydın’da yaşayan Ceylan Ergül, eşine destek olmak için girdiği kokoreç işinde ustalığı eline alarak çevresindeki kadınlara örnek olmayı başardı.

KEVSER DAYAN - Aydın’ın Efeler ilçesinde 7 yıldır kokoreç ustalığı yapan Ceylan Ergül, eşine yardımcı olmak için başladığı işte kısa sürede hem diğer kadınlara örnek olurken, hem de sevilen lezzete kadın elinin değmesine vesile oldu. İşletmelerinde zaman zaman bazı kadın arkadaşlarının da kendisine yardımcı olduğunu söyleyen Ergül, ilerleyen süreçte kendisine özenerek bu işi yapmayı düşünen kadınlar olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2024-04-19-at-17-34-20.jpeg

“EŞİMİN RAHATSIZLIĞI SEBEBİYLE BAŞLADIM”

Sokak lezzetleri arasında Aydınlıların damak tadını şenlendiren önemli yiyeceklerden kokorece yoğun ilgi gösterildiğini ve işini severek yaptığını belirten Ergül, “Aslında bu işe eşimin rahatsızlığı sebebiyle başladım. 7 yıldır tezgahın başındayım.

whatsapp-image-2024-04-19-at-17-34-24-1.jpeg

Pişirmesinden sunumuna kadar her aşamada işimin başındayım. Bu tezgaha her gelişimde müşterilerden olumlu tepkiler alıyorum. Burasının rağbet görmesinin iki sebebi var. Birincisi ekonomik anlamda dar gelir öğrenciler için uygun olması, ikincisiyse işimi titizlikle yaptığım için kadın eli değmesidir” dedi.

whatsapp-image-2024-04-19-at-17-34-24.jpeg

“TÜM KADINLARIMIZA ÖRNEK OLSUN”

Kadın emeğinin her meslek grubuna yakıştığını belirten Ergül, “Bu işe başlamadan önce ev hanımıydım ve şu an aktif olarak evin geçimine yardımcı oluyorum. Bu durum beni oldukça mutlu ediyor. Tabii ki olumlu veya olumsuz tepkiler ile karşılaştım ama hedeflerimden vazgeçmedim. Bu durum tüm kadınlarımıza örnek olsun. Hedeflerimize ulaşmamızın önündeki en büyük engel olumsuz düşünmemizdir” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-04-19-at-17-34-22.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.