Aydınlılar için sağanak uyarısı

Aydınlılar için sağanak uyarısı
ABONE OL
Aydın, Pazartesi gününden itibaren sağanak yağışlı havanın etkisine girecek. Sağanak yağışlar Salı günü etkisini arttıracak. 

ALPER ŞENDERE- Aydın’da parçalı ve çok bulutlu geçen Pazar gününün ardından gece yarısından sonra Pazartesi’nin ilk saatlerden itibaren aralıklı ve yerel hafif sağanak yağmur etkisini gösterecek. En düşük 6, en yüksek 17 derecenin ölçüleceği Aydın’da yağışlar tüm ilçelerde etkisini gösterecek. 

Salı günü en yüksek sıcaklığın 16, en düşük sıcaklığın 7 derece olacağı Aydın’da yağışlarında etkisini bir miktar artırması beklenirken il genelinde Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarının en düşük 5, en yüksek 18 derece seviyelerinde olması bekleniyor.

Son günlerde gece saatlerinde yaşanan 0 dereceye yakın hava sıcaklıklarının da yağışlarla birlikte yükselmesi beklenirken Cuma günü gece saatlerinde en düşük hava sıcaklığının 2, gündüz en yüksek hava sıcaklığının 16 derece ölçülmesi bekleniyor. Yurt genelindeyse hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyretmesi ve yağışların tüm ülkeyi etkisi altına alması bekleniyor.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.