CHP Aydın Milletvekili Tezcan’a torpil suçlaması

CHP Aydın Milletvekili Tezcan’a torpil suçlaması
 Muhabir
CHP’ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Engin Balım, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı kızını ve eşini CHP’li belediyelerde işe aldırmakla suçladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kardeşi Barış Özel hakkında Adalet Yürüyüşü’nden bu yana işsiz olduğunu belirterek, “İş bulursa kendi bulur. Ağabeyi ana muhalefet lideri diye asla kayrılmaz” sözleri gündemde büyük yankı uyandırdı. Gazeteci Engin Balım, CHP Lideri Özel’in bu sözleri üzerinden partide başta CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan olmak üzere yakınlarını CHP’li belediyelerde işe aldıran isimleri tek tek sıraladı. Balım, CHP’li Tezcan’ın kızı Öykü Tezcan’ı Kuşadası Belediyesi’ne, eşi Süheyla Demirel Tezcan’ı ise avukat olarak Çankaya Belediyesi’ne aldırdığını belirterek tepki gösterdi.

whatsapp-image-2024-04-29-at-16-11-09.jpeg

“ALIN SİZE NEPOTİZM”

Balım, sosyal medya platformu X hesabından Tezcan’ı hedef aldığı açıklamalarında, “CHP genel başkanı Özgür Özel’in kardeşi Barış bey işsizmiş, önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu da işsizdi. Sonra abisi hakkında video çeken bir trole dönüşmüştü. Neyse konumuz başka; Çocuklarını, eşlerini işe koyanları yazalım biz. Sayın Özgür Özel, kardeşinize torpil yapmamanız önemli. Lakin partinizde torpil alışkanlık haline gelmiş, alın size nepotizm; Bülent Tezcan kızı Öykü Tezcan’ı Kuşadası belediyesinde işe soktu, daha önce de karısını Çankaya belediyesi ‘ne avukat olarak aldırmıştı. Gerçi siz de avukatınızı Çankaya belediye başkanı atadınız, onun kuzeni olan Candan Yüceer’i de Tekirdağ’a ama olsun hiç yoktan onların parti geçmişi var. Necati Özkan ablasını, PM üyesi Ali Haydar Fırat da abisini meclisi üyesi yaptı ama unuttuk hemen. Hikmet Çetin yeğenini, Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt da kızını Çankaya ‘ya Belediye Başkan Yardımcısı yaptırdı bunlar normal” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-04-29-at-16-11-07.jpeg

whatsapp-image-2024-04-29-at-16-11-08.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.