Emekli Kart nasıl çıkartılır?

Emekli Kart nasıl çıkartılır?
 Muhabir
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Ege Et marketlerinde başlattığı uygulamayla emekli vatandaşlar ‘Emekli Kart’ı kullanarak yüzde 20 indirimli alışveriş yapabilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, geçtiğimiz günlerde emekliliğe hak kazanan vatandaşların Halk Ege Et şubelerinden yüzde 20 indirimli et alabileceğini duyurdu. Çeçioğlu’nun bu duyurusundan sonra pek çok emekli vatandaş, Emekli Kart çıkartarak uygulamadan faydalandı. Dün itibariyle başlayan uygulamada yaptıkları alışverişten memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar, bu uygulama için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

EMEKLİ KART NASIL ALINIR?
Halk Ege Et’te yüzde 20 indirimli alışveriş yapılması için öncelikle ‘Emekli Kart’ çıkartılması gerekiyor. Emekli Kart çıkartılması için ise, E-devlet üzerinden emekli olduğunuza dair barkodlu belge oluşturulduktan sonra çıktı alınıp 1 adet vesikalık fotoğraf ile İmar A.Ş’ye teslim edilmesi gerekiyor. İmar A.Ş’de doldurulan formu görevlilere teslim ettikten sonra ertesi gün Emekli Kart’ınızı teslim alabiliyorsunuz. Kart ile ayda 5 kilogram limiti ile yüzde 20 indirim hakkını kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum