Savaş: Arzu ettiğimiz sonucu alamadık

Savaş: Arzu ettiğimiz sonucu alamadık
 Muhabir
Geride kalan yerel seçimde Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Savaş, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarının arzu ettikleri gibi olmadığına dikkat çekerken, “Milletimizin kararı ve tercihinin başımızın üstünde yeri var” dedi.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Türker Kocakahya'nın haberine göre, AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programında bir araya geldi. İl binasında gerçekleştirilen programa AK Parti Aydın Milletvekilleri Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Savaş, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, İl Başkanı Gökhan Ökten, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE”

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ökten, seçim süreciyle ilgili değerlendirme yapacaklarını kaydetti. Seçim sürecinde çalışan partinin tüm kademelerindeki herkese teşekkür eden Ökten, “Sahada güzel bir çalışma örneği verdiğimizi düşünüyorum. Aday arkadaşlarımızla teşkilatlarımızın arasındaki uyumlu çalışma önemliydi. AK Parti büyük bir aile. Dünyanın belki de en büyük sivil toplum kuruluşu haline geldi. Burada seçim sonuçlarıyla ilgili hep birlikte değerlendirmemizi yapacağız. Ama ben inanıyorum ki bizim o birlikteliğimiz, aile yapımız, bugün bu sonucu önümüzdeki süreç içerisinde tekrar AK Parti’nin lehine dönüştürme konusunda önemli bir fırsat olacak” dedi.

whatsapp-image-2024-04-09-at-17-24-15.jpeg

“MİLLETİMİZİN İRADESİ ÖNEMLİDİR, KIYMETLİDİR”

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve partiyi milletin kurduğunu kaydeden Ökten, “Milletimizin, seçmen irademizin de sözü başımızın üzerine. Bize karşı teveccüh azaldı diye seçmeni hiç bir zaman ötelemeyiz. Seçmenimiz bizim için her zaman vatandaşımız. Milletimizin iradesi önemlidir, kıymetlidir" diye konuştu.

“ARZU ETTİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK”

Ökten'in ardından konuşan Savaş ise yaklaşık 3 ay boyunca seçim sürecinde çalıştıklarını dile getirirken çalışan herkese teşekkür etti. “Biz büyük bir aileyiz” diyen Savaş seçimlere değinerek, “Hem Aydın’da hem Türkiye’de arzu ettiğimiz sonucu almadık. Bu sonuçlar üzerinde birçok analiz, değerlendirme yapılır ve bu analizler ve değerlendirmeler neticesinde önümüze bakarız. Yol haritamızı yaparız. Bizde geriye bakmak olmaz. Bugüne kadar hep ileriye baktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde birlikte yol yürüdük. Yürümeye de devam edeceğiz. Hem bölgesinde hem küresel anlamda bir model olan Türkiye var. Sahada ve masada kazanan Türkiye var. Kendi ürettiği otomobili otoyollarda kullanmaya başlayan Türkiye var. Kendi nükleer santralinde elektrik üretmeye başlayan Türkiye var. Keşfettiği doğalgazı artık kendi evlerinde kullanan, tehditleri kendi sınırları içerisinde değil sınırların ötesinde bertaraf eden bir Türkiye var. Onun da lideri Recep Tayyip Erdoğan var” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ GÖNÜLLERİN PARTİSİ”

Aydın’da kayıp yılları telafi etmek adına yola çıktıklarını kaydeden Savaş, “Rahmetli Menderes’in emaneti olan şehre sahip çıkmak için yola çıktık. Kayıp yıllar vardı. Emsallerinden en az 20 yıl geride olan ilde, Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir Aydın inşaat etmek için yola çıktık. Bunu fazlasıyla hak ediyordu. Projelerimizi, hayallerimizi anlattık. Tabi milletimizin kararı, tercihi. Milletimizin kararı ve tercihinin başımızın üzerinde yeri var. Saygılıyız. Biz analiz yapacağız, değerlendirmemizi yapacağız. Ona göre yol haritamızla birlikte yürüyeceğiz. AK Parti, umudun partisi. Sadece bu coğrafyanın değil gönül coğrafyasının umudu olan bir parti. AK Parti milletin partisi. AK Parti gönüllerin partisi. Gönüllerin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.

“YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Seçimleri kazanan başkanlar, meclis üyeleri ve muhtarları tebrik eden Savaş, her zaman yanlarında olacaklarını belirtti. Savaş, “Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir Aydın inşa etmek adına sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Aydın'ımıza yapılması gereken ve devam eden yatırımların da takipçisi olacağız. Önümüzde 4 yıllık dönem var. Aydın’da yapmamız gereken çok önemli işler var. Devam eden yatırımlar var. Hayata geçirilecek yatırımlar var” diyerek çalışmaların süreceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.