Efeler 09 SFK futbolcuları sosyal medya üzerinden Kulüp Başkanı Mahmut Gözüaçık’a yüklendi. Futbolcular, ödemelerde sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, kulübün satışına ilişkin çarpıcı iddiada bulundu.
Mahmut Gözüaçık’ın eski kulüp başkanı Eymen Atay’ın dolandırdığını öne süren futbolcular, çek kesilerek takımın alındığını ifade etti.
Hafızalarımızı tazeleyerek biraz geçmişe gidelim. Kulübün satışının gerçekleştiği zamanlarda, 25 ila 30 milyon lira arasında bir para konuşuldu. Daha sonra Eymen Atay’a yakın isimler 15 milyon lira kulüp için 7 milyon TL’de otobüs için para alındığını her masada itiraf etti. Eymen Atay ve yönetimi ise bu iddialara sessiz kaldı. Neyse, Mahmut Gözüaçık bir şekilde kulübü satın alarak direksiyonun başına geçti.
Sonra, Mahmut Gözüaçık’ın birileri tarafından tehdit edildiğini ve bu nedenle karakola giderek şikayetçi olduğunu duymuştum. Kendisini aradığımda ‘avukatlarım konu ile ilgileniyor’ demişti. Tehdit edilmekte birlikte Gözüaçık’ın Eymen Atay’a söz verdiği ödemeleri gerçekleştirmediği öne sürülüyordu. Gözüaçık, bu iddialara ise, “Ben kulübü satın almadım ki sponsor oldum” diyerek cevap vermişti. Bu cevap beni çok şaşırtmış ve ardından eski başkan Eymen Atay ile görüştüm. Eymen Atay’a, ‘Gözüaçık kulübü satın almamış sponsor olmuş’ dediğimde, “Sponsor olduysa kulübün başkanlık koltuğunda nasıl oturuyor” diyerek karşılık vermişti. Atay, ödemeler nedeniyle sorun yaşadıkları hakkında ise net bir cevap vermemiş ve sohbet son bulmuştu.
O dönemde, spor camiasında yer alan iddialarının altı boş olduğu için bu görüşmeleri ele almamıştım. Şimdi futbolcuların ‘Eski başkanı dolandırarak çek kesip kulübü aldı. Ertesi gün çek defterimi çaldılar diye karakola gidip şikayetçi oldu’ iddiası ile yeniden bu konu gündeme geldi.
Peki, Gözüaçık ve Atay bu konuda spor kamuoyuna ne açıklama yapacak merak ediyorum.
Efeler 09’da çek iddiası
Mert Cona
Yorumlar
Trend Haberler

Aydın’daki kene riski kritik seviyede: O dört ilçeye dikkat!

Aydın tarımını kurtaracak projenin yolu açıldı

İbrahim Tatlıses Aydın’da Baykal’ı ziyaret etti

Didim’de iş arayanlara müjde: 20 kişi istihdam edilecek

Kaçak yapı ile gündeme gelmişti! Ünlü deprem profesörü kendi evini yıktı, Kuşadası’nı terk etti!

Aydın’ın kafası emniyette
Reklam